Защитникът Станислав Манолев направи два силни мача срещу Ейре и Кипър, и заслужено бе доволен след днешния успех с 2:0 над кипърци. „Доволни сме, взехме максимума от този мач. Малко бе трудно, затрудниха ни кипърците, но видяхте, че през целия мач владеехме инициативата,” сподели бекът на Литекс.

„Очаквахме мачът да бъде труден, все пак те са ни пряк конкурент, еднакъв брой точки имахме. За радост победихме, и ще продължаваме да бием,” убеден е Манолев.

Относно своето представяне, 23-годишният талант каза:„Чувствам се много добре, радвам се, че Станимир Стоилов ми гласува доверие и се старая да го оправдая.”

„Мисля, че ще повишим шансовете си за класиране. Другият мач трябва да бием Ейре вкъщи и мисля, че имаме реални шансове за класиране,” обясни още Манолев и завърши със следния коментар относно новината, че е бил следен от чужди мениджъри в двубоя с Кипър: „По принцип не ме вълнуват информациите за мениджъри по стадионите, защото за това си има ръководство. Ако някой има интерес, ще се свърже с тях и дай боже, да направя трансфер.”