Спас Делев заяви, че в националния отбор на България има настроение преди предстоящите две световни квалификации срещу Италия и Малта. Той добави, че футболистите във всеки един мач излизат за победа.

„Чувствам се прекрасно. Има настроение в отбора. Това е хубаво. Надявам се да спечелим, колкото се може повече точки в предстоящите два мача”, коментира Делев.

„Още се адаптирам в Лас Палмас. Мисля, че влизам постепенно в ритъм. Надявам се, колкото се може по-бързо да се адаптирам към ситуацията и да се представям по-добре.

Мисля, че Сегунда е по-силно първенство от турската първа лига и от българското първенство”, добави бившият играч на ЦСКА.

„Ние излизаме във всеки един мач за победа. Само затова мислим. Знаем, че Италия е много добър отбор. Ще се стремим да покажем нашата игра и да ги победим. Треньорът преценява кой да играе. Всеки един от нас иска да играе повече”, продължи националът.

„Където и да ме сложи да играя Любо Пенев, ще дам 100% от себе си. Всеки иска да играе за България и да се раздава”, каза още Спас Делев.