Полузащитникът Симеон Славчев сподели, че си е взел необходимите поуки след тежките загуби от Франция и Швеция в световни квалификации.

."Взел съм си своите поуки. Занапред рецептата е себераздаване и да започнем да печелим точки. Няма отбор, който да излезе и да се бие сам. Мисля, че не ни достига вяра с многото негативи, които отнасяме. Аз лично винаги давам всичко от себе си за националния отбор", каза Славчев.

Защитникът  Страхил Попов пък се надява да бъдат избегнати грешките, които до голяма степен натежаха при същите поражения през миналия месец.

 "Загубихме от два силни отбора. Франция е топ 3 в света, но за съжаление играта ни не беше добра. Победите дават самочувствие на отбора, а ние напоследък имаме доста малко победи. Хубаво ще бъде да вземем някой мач да самочувствие. Надявам се това да бъде тази среща. Но първо трябва да видим нашите грешки, които да изчистим. Да бъдем по-съсредоточени на терена. Едва след това да вземем под внимание и силните страни на Беларус. Ако подобрим играта си, ще постигнем по-добри резултати. Не знам дали има футболист в света, за който да не е чест и привилегия да играе за страната си", каза Попов.