Шефът на национална спортна база Данаил Димов заяви, че делегатът на световната квалификация между България и Черна гора е останал доволен от терена.

"Делегатът на срещата остана доволен от състоянието на тревното покритие. Учудващо за мен, нямаше забележки към повредените участъци, но направи забележка единствено да се валира терена, тъй като преди тренировката националния селекционер Станимир Стоилов поиска да се полее терена”, коментира шефът на национална спортна база.

„Заради мокрия терен по време на заниманието футболистите поизораха малко тревата и заради това делегатът поиска терена да бъде валиран и аз обещах това да се случи”, добави Димов.

„Разбирам недоволството на президента на БФС Борислав Михайлов заради това, че плаща наем. Да, наистина, централа плаща между 30 000 и 50 000 лева на мач. Но мога да кажа, че разходите, които плащаме по поддръжка на стадиона са много повече от тези пари, които БФС плаща”, каза още шефът на националната спортна база.

„Мога да кажа, че само таксата за смет годишно е по-голяма от тази сума. Последната дума обаче дали ще се играе срещата утре е на главния съдия", завърши Данаил Димов.