Футболните национали на България се показаха като семейство на 6 септември – подвластни на националния девиз „Съединението прави силата“, спечелиха с 2:1 като гости на Словения на старта на новия турнир на УЕФА Лига на нациите. За първото домакинство на „лъвовете“ в турнира – на 9 септември от 19 часа на стадион „Васил Левски“ в София срещу Норвегия, са подготвени специални условия за голямото семейство от приятелите на футбола и отбора на България. От важната битка срещу Норвегия на националния стадион отново отваря врати специалния семеен сектор. Родните фенове ще имат шанс да гледат в отлични условия със семействата си домакинските мачове на България от Лигата на нациите. Билетите за мача с Норвегия вече са в продажба. Всеки възрастен, който купи билет на редовна цена, може да вземе със себе си до три деца в семейния сектор, за чийто вход се плаща символичната сума от 2 лв. на дете.

Специалната семейна зона в сектор „А“, блок 8, разполага с 450 места. Тя е напълно обезопасена, с отлична гледка към терена и предлага както забавления за децата, така и комфорт и удобства за всички членове на семейството.

Фамилният сектор прие първите си посетители през 2017 година по време на квалификациите за Световното първенство по футбол, в които България се изправи срещу Швеция и Франция. Още тогава инициативата предизвика сериозен интерес, помагайки за възраждането на утихналата в последните години у нас традиция за семейно посещение на стадиона.