Каквото си направят футболните хора, други не могат да им го направят. След това те самите се чудят защо всички ги критикуват за действията или бездействията им.

Много уважавам треньора на младежкия национален тим Сашо Станков. Той си има свои виждания за развитието на тима. Къде прав, къде крив. С много неща съм съгласен с него, но и с няколко не.

Не приемам да му поставят играчите ултиматум за капитанската лента. Та дори да става въпрос за талант като Ивелин Попов.

Не разбирам повиквателните за някои играчи, които само той ги знае. Или такива като Борко Стойчев, който никъде не играе редовно.

Но най не разбирам - как Божидар Митрев е титуляр за Левски в последните няколко мача, а Станков не го вика дори за контролата с Македония.

Митрев е роден 1987 година и определено на този етап печели борбата с Ники Михайлов за доверието на Станимир Стоилов. Не искам да обсъждам качествата на сегашните избранници на Сашо Станков – Илия Николов и Ники Михайлов. За мен и двамата са с много голямо бъдеще, но тук става въпрос за настоящето, а то изцяло е в полза на Божидар Митрев. Или на мениджърите около младежкия национален тим и около треньора.

Не искам да повярвам на предходното изречение, но хората така говорят.

Аз само ще попитам: „Какво още трябва да направи Митрев, за да впечатли Сашо Станков?”

А, и вярвам,че треньорът се впечатлява само от видяното на терена, а не извън него.