Нападателят на Ботев Пд Дормушали Саидходжа отпадна от групата на младежкия национален отбор за домакинската среща с Англия утре. Младият играч получи неприятна контузия и няма да бъде ползван от Александър Станков. Той обясни каква точно е травмата му.

„Имам разтежение в бедрото на десния крак, сериозна травма, почивах и се консултирах с лекарите. Вчера пробвах да тренирам, но болката е голяма и няма да мога да играя,” заяви Саидходжа пред РингТВ.

Относно предстоящия сблъсък на неговите колеги с Англия, нападателят коментира:

„Англия наистина е доста сериозен отбор, но ние също не се подценяваме. Ако излезем и изпълним тактическите задачи ще постигнем добър резултат. Ако играем на 100% и си разгърнем възможностите ще постигнем положителен резултат. Това, че играят в по-големи отбори и взимат повече пари, не значи нищо. И ние имаме по два крака и те, излизаме и играем. Наблюдавахме два техни мача, имат силна лява зона, но ние отдясно също сне сме слаби. Бандаловски там може да се справи, не трябва да ни притеснява нищо.”

Саидходжа бе убеден в едно: „Ако утре победим, отборът, настроението, всичко ще е различно, защото Англия е един голям отбор.”