Пак не се получи. Пълен стадион, поддръжка отвсякъде и за пореден път не стана. Този национален отбор на България има уникален стил. Когато му трябва равен, той пада. Когато му е нужна победа, задължително прави равен. Когато не му трябва нищо, играе силно и печели...

Сигурен съм, че Ирландия не може да бъде фактор на Световното, но нищо чудно Джовани Трапатони да ги закара в ЮАР. Ние може само да цъкаме с езици и да гледаме тъпо. Май не сме по-слаби, ама все нещо не им достига на Бербо и другите.

40 хиляди видяха неочакван мач. Най-добрите, по презумция, излязоха най-слаби. Бербатов не успя да си направи мача. Нападателят на Юнайтед профука чудесно положение в края. Мартин Петров и Божинов не са във форма, лошото е че нямаше други, които да пуснат на местата им. Стилиян Петров не игра лошо, ама не игра и кой знае как. Не успя да се отпусне, не беше като в предните две срещи. Асовете изневериха.

Странен мач. Най-добри бяха Кишишев и Стоянов. Без майтап, единият отписан от играта, а другият рита някъде в Япония. Телкийски и Миланов също се открояваха, нищо че не минават за голямата работа.

Наско Сираков е горд с отбора. Звучи малко нелогично, но може и да излезе вярно. Да, аз също мисля като повечето футболни запалянковци - тези няма да ни класират никъде! Скоро обаче с лупа ще ги търсим!

Младата вълна я няма. Поколението на тъй наречените „трима тенори” преминава зенита си. Ако не го е преминал. Бербатов, Мартин и Стенли нямат нормални заместници. От долу не идва нищо. Дано Ивелин Попов, Живко Миланов, Станислав Манолев, Домовчийски и Божинов да покажат, че не е така. Дано Стоилов измисли нещо.

Селекционерът също видя отблизо дебелия край в лицето на Трапатони. Италианецът затвори играта, а Стоилов трудно разбива бетона. Маестрото надделя в този футболен шах.

Имаме някакви шансове. Като ги загубим ще почнем да бием наред. Това поколение си отива зян, жалко.

Завиждам добронамерено на по-старите колеги, които са отразявали големи първенства с българско участие. Мъчно ми е за малките любители на играта, които дори не помнят 94-та. Криво ми е за футбола в страната, защото му разгониха играта. Най-лошото е, че като гледам тая работа няма изправяне...