Нападателят на Енерги Котбус Димитър Рангелов показа завидно спокойствие преди предстоящата световна квалификация на България срещу Ейре, в Дъблин. Националът каза, че не се интересува от проблемите в противниковия лагер, като добави, че най-важното е „лъвовете” да покажат максимума от възможностите си.

„Не трябва да изпитваме притеснения преди утрешния мач. Излизаме срещу Ирландия, за да спечелим каквото можем. Важното е да дадем максимума от себе си във всяка една минута от мача, пък каквото стане”, каза Рангелов.

„Има още време до мача, цял ден сме заедно с останалите момчета, ще си кажем някои неща. Важно е да си помагаме едни на друг. Всички заедно трябва да извоюваме нещо повече”, продължи той.

„Дали очаквам да водя атаката? Реално погледнато, не останаха много други варианти. Надявам се всичко да е наред. Дано да не разочаровам българските фенове. Дори и да играя по-малко, без значение колко, важното е да се представя на ниво”, допълни Рангелов.

„Не ме интересува противника, важно е да играем своята игра и да покажем това, което можем”, завърши нападателят на Енерги.

В същото време, Чавдар Янков сподели, че мотивацията в нашия отбор ще се окаже решаваща: „Трябва да сме пределно мотивирани и да вземем трите точки”, отсече Чаво.