Поредният финал. Отново 90 минути, в които нямаме право на грешка. Бой му е майката. Може и с едно на мъка, макар че колкото повече, толкова по-добре.

Те са Кипър. Грамотни, напредват, развиват се. Не били никак лоши, не са като преди десет години. Да са живи и здрави, и това световно ще го гледат по телевизията, както предишните.

Ако футболистите на Станимир Стоилов искат любов и уважение, трябва да бият. Днес, следващия път, после отново. Да излязат тази вечер на стадион „Васил Левски”. Да пеят химна с пълно гърло. Да играят футбол, да покажат, че са класа. Да затворят устите на хората, които искат да паднем. Има и такива, с лопата да ги ринеш. Смачкайте Кипър, забавлявайте се, останете в играта. Истинските запалянковци искат точно това. Най-истинските ще дойдат на стадиона, няма съмнение, ще бъдат малко.

Другият път повече!

Националите на България не са лоши. Все доказани момчета. Докажете, че сте тим. Накарайте ни да мечтаем. Първото място прилича на мираж, дарете ни един бараж. Трябват точки, срещу Кипър – три.