Билетите за първия двубой на България в квалификациите за Евро 2020 ще бъдат пуснати в продажба на касите на стадион "Васил Левски" в четвъртък, 14 март. На 22 март от 19:00 часа селекцията на Петър Хубчев посреща Черна гора.

От края на февруари привържениците получиха възможност да резервират мястото си на трибуните чрез търговската мрежа на Eventim. Цените на билетите са както следва:

Сектор "А" - 40 лв.

Сектор "В" - 30 лв.

Сектори "Б" и "Г" - 12 лв.

ВИП 1 категория - 300 лв.

ВИП 2 категория - 100 лв.

Притежателите на билети категория ВИП 1, освен ексклузивни места във ВИП ложите на стадиона, изискан кетъринг и отлично обслужване, при закупуването на 2 билета ще получат безплатен пропуск за паркинг, който ще им бъде предоставен след изпращане на номера на тяхната заявка на info@eventim.bg . 

БФС продължава инициативата "Семеен сектор", която дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на реалната му цена за сектор А (40 лв.) и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лева на пропуск. Напомняме, че родителят или настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.

Продължава и продажбата на пакетен билет за четирите домакински квалификационни срещи на България. Всеки фен, закупил електронен пропуск за двубоите през 2019-а, получава над 50-процентно намаление от сумарната стойност на билетите за стадион „Васил Левски“. Това на практика означава, че срещу номиналната цена за първите две срещи – с Черна гора на 22 март и с Косово на 10 юни, запалянковците ще имат безплатен достъп до трибуните за финалните битки с Англия (14 октомври) и Чехия (17 ноември).