Селекционерът на Босна и Херцеговина Роберт Просинечки сподели добри думи за българския национален отбор, ден преди контролата в Разград. Той изрази увереност, че футболистите му ще се справят и с тежките атмосферни условия.

„Времето е малко неудобно, снегът и условията не са идеални за мач, но ще бъдем готови. Момчетата са здрави, а това е най-важно. Имахме няколко дни, за да се запознаем с условията и всичко е наред”, заяви легендата на хърватския футбол.

„За нас всеки мач е важен, дори и приятелските. Пожелавам си утре да изиграем добър мач. Знаем, че и българите няма да играят на Световното. Важно е да покажем желание, да играем добре през целия мач и да видим къде се намираме. Резултатът винаги е важен за атмосферата и увереността. Ще дам игрово време на всички в двата мача (с България и Сенегал б.р.).”

„Вчера имахме добра тренировка, теренът е добър. Не сме имали никакъв проблем. България е добър отбор и е добре, че играем с такива добри отбори в контролите. Знаем достатъчно за българите, говорим за един много добър отбор.”

Хубчев и Попов очакват здрав мач с Босна