Съвместната игра на Gong.bg и БФС посветена на предстоящото Европейско първенство по футбол за юноши до 17 години продължава!

От 6 до 22 май страната ни ще приеме 16-те най-добри отбора, сред които и България в тази възраст на континента. Стадионите в Бургас, Стара Загора, Сливен и Созопол ще бъдат арена на много футболни битки и емоции.

Вие, читателите на Gong.bg имате трета възможност да тествате познанията си и да спечелите страхотна награда – смартфон, осигурен от Българския футболен съюз!

За целта трябва да отговорите правилно на зададения от нас въпрос, посветен на Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години.

Днес въпросът е:

Кой е треньор на България при спечелването на сребърния медал на европейското за юноши през 1979 г.? 

Можете да изпращате своите отговори до 19 часа днес на следния email: igra_euro2015@abv.bg

Ако позналите са повече, името на победителя ще бъде изтеглено чрез жребий в предаването „Дарик кафе“ по Дарик радио! /Жребият за далите верен отговор на третия ни въпрос ще бъде изтеглен в понеделник, 4 май/

Не пропускайте играта на Gong.bg и БФС, както и следващите два въпроса, които ще ви зададем съответно на 4 май и 6 май, и спечелете страхотен смартфон!

Подкрепете младите лъвчета на България на 6 май от 19 часа срещу Хърватия в Стара Загора, на 9 май от 15 часа срещу Испания в Бургас и на 12 май от 17 часа срещу Австрия в Созопол!

Следете всички новини от Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години в Gong.bg и в програмата на Дарик радио!