Куп проблеми се стовариха на главата на селекционера на младежите Александър Станков преди решителната евроквалификация с Англия. Мачът е на 11 септември от 19.00 часа на стадион „Българска армия” в София.

Един от основните халфове на Станков Владимир Гаджев е наказан и твърдо пропуска битката с „поданиците на кралицата”. С контузии пък са Атанас Фиданин от Черноморец Бургас и Орлин Орлинов от Славия. Двамата все пак ще бъдат повикани на лагер сбора и едва след това ще се преценява дали могат да излязат срещу връстниците си от Англия.

Халфът на ЦСКА Удоджи пък има проблеми с документите си за български паспорт. Оставилият отлично впечатление, с двата си гола и играта си срещу Гърция в контролата играна на 21 август в Атина и завършила 4:1 за българите, пропуска двубоя с англичаните на 99%.

Младежкият селекционер още няма яснота дали ще може да използва и капитана си Ивелин Попов, който е повикан в първия тим за мачовете с Холандия на 8 септември в Амстердам и с Люксембург на 12 септември в София.

Младежите ни загубиха първата евроквалификация с 1:2 от Черна гора в София.

Александър Станков събира избраниците си на 6 септември – четвъртък в 12 часа пред Националния стадион „Васил Левски”.