Защитникът на Пирин Андрей Стоев ще пропусне днешната младежка евроквалификация срещу Англия. Двубоят от Група 3 е от 20:00 часа на стадион МК Донс в Милтън Кейнс.

Левият бек има проблеми с контузия и твърдо отпада от състава на Александър Станков за битката с поданиците на кралицата. Бранителят не се подготвяше с основната група футболисти на снощната официална тренировка. Медицинският щаб на отбора обаче ще направи всичко възможно да излекува Стоев за двубоя с Ейре на 20-ти ноември.

Другият, който със сигурност пропуска мача е наказаният Ивелин Попов. Нападателят на Литекс обаче вече тренира наравно със съотборниците си, след като пропусна последните две тренировки. Юношата на Септември се оплакваше от болки в десния глезен, но ще бъде на линияза мача с Ейре.

Младежкият селекционер Александър Станков обяви официално състава си и той е същият който прогнозирахме вчера в Спортно шоу Гонг. Николай Михайлов (капитан) – Иван Бандаловски, Иван Иванов, Николай Бодуров, Атанас Фиданин – Любомир Божинов, Владимир Гаджев, Николай Петров – Дани Кики, Николай Димитров и Валери Домовчийски.

Преди малко младежките ни национали се върнаха от последната си тренировка преди мача с Англия. Тя бе тонизираша и се проведе на терен блико до хотел „Енкор Рамада” в Милтън Кейнс.

Наставникът на домакините Стюърт Пиърс пък ще пусне в игра всичко най-добро, с което разполага според вестник „Индепендънт”. Отборът на Психо бе нападнат от контузии и няколко от основните му футболисти изгоряха за мача с нашите.

На вратата ще бъде Джо Харт, в защита Стивън Тейлър, Крейг Гардън, Дейвид Уедър и дебютантът Джо Маток от Лестър. В халфовата линия ще действат Тео Уолкът, Том Хъдълстоун, Джеймс Милнър и Андрю Шърман. Нападението на домакините ще водят Габриел Агбонхалор и Мат Дербишайър.