Капитанът на националния отбор Ивелин Попов показа искреност след мача с Македония, в който асистира за първия гол. Тогава той изящно намери с пета Димитър Рангелов и нападателят откри резултата. Но Попето сподели, че тази красива ситуация е станала благодарение на случайността. 

"Просто случайно стана асистенцията, честно казано. Дойде ми назад топката, но се получи красив гол. След някоя победа ще видите какво става в съблекалнята. Не е купон, но е приятно, ще видите. Винаги идваме с удоволствие тук, но въпросът е, че настроението ни зависи от резултатите от мачовете в тези битки", сподели Попов след мача.

Той сподели и мнението си за самия двубой, като имаше забележки към представянето на тима преди почивката. 

"Като цяло първото полувреме не седяхме добре, втората част вдигнахме оборотите и вкарахме два гола. Отборът леко ми се струваше отпуснат, но хубавото е, че вкарахме два гола и не пуснахме нито един." 

"В националния отбор винаги е напрегнато, защото това е голяма отговорност. Живи здрави, сега ще се готвим с клубовете и след два месеца се връщаме пак", сподели Попето, след което отново призова да няма излишно вдигане на отбора в облаците. 

"При нас е така - победи, победи и после... Има много мениджъри, които правят мечи услуги на играчите си, като говорят за интереси от грандове, вдигат ги в небесата и после падат отвисоко. Има време до кваликфациите, но сега е важното е, че зарадвахме феновете, които ни подкрепиха", завърши капитанът на България.