Двама от помощник-треньорите на българския национален отбор присъстваха на тренировката на Уелс, която се проведе днес преди обяд на стадион „Лазур” в Бургас.

Илиян Илиев и Любо Шейтанов бяха на трибуните и следяха внимателно почти цялото занимание на Джон Тошак и неговите възпитаници. Наставникът предпочете ранна тренировка в деня преди мача, а не както обикновено, в часа на двубоя. Срещата България-Уелс е утре в 20 часа в Бургас.

Джон Тошак изведе 18 футболисти. Заниманието продължи точно един час. В него нямаше нищо необикновено, то завърши с двустранна игра на три-четвърти от терена.

В неговия край, треньорът поговори няколко минути с футболистите, след това се видя със Златко Янков. Двамата работиха заедно в турския Бешикташ.

Журналистите имаха право да присъстват на първите 15 минути от тренировка и след това останаха на трибуните да гледат. Малцината фенове дошли на стадиона, търсиха най-вече, супер звездата на Уелс Крейг Белами от Уест Хем. Известният с гол-кик уменията си нападател не пристигна в България, поради напредналата бременност на съпругата му.

Освен него, още две от звездите не дойдоха за контролата с България. Това са съотборникът на Белами в Уест Хем Джеймс Колин и играчът на Уигън Джейсън Кумас.

Футболистите на Уелс се прибраха в хотела с в Поморие с автобуса на Черноморец (Бургас).

Очаквайте подробности от пресконференцията на Джон Тошак, която ще се проведе от 13:30 часа днес.