Наставникът на националния отбор Пламен Марков бе видимо изнервен преди заминаването на „трикольорите” за Сърбия. Спецът заяви на летище „София”, че целта на проверката е добра игра и резултат, даващ самочувствие.

„Отиваме с цел да направим една полезна проверка, която да бъде плюс за целия отбор, включително и за новите играчи в тима. Както и да постигнем резултат, който да ни дава самочувствие и удовлетворение от свършената работа. Надявам се да покажем добра игра срещу Сърбия, защото това е най-важното в една контрола, както и да чистим грешките, които сме допускали до тук”, каза специалистът.

На въпрос има ли нещо преди контролата със Сърбия, което да го притеснява, Марков отговори нервно: „Какво да ме притеснява – вашите въпроси, освен тях няма какво друго да ме притеснява. Настроението преди мача е добро, важното е и след срещата да остане такова. С Димитър Бербатов и Стилян Петров се чух, когато им дадох разрешение да се присъединят към лагера на отбора направо в Белград. Няма здравословни проблеми в отбора”, допълни още селекционерът