- Вече съм добре. Може би днес ще започна да тичам, защото десетина дни бях аут и вече ми се играе футбол, все пак това ми е работата.

- Ще бъдеш ли готов за мача с Левски?

- Надявам се да съм готов още за следващия мач в неделя, така че трябва да съм 100% готов за срещата с Левски.

- Разликата в точките между вас бе намалена след последния мач на сините. Смяташ ли, че сега шансовете ви за титлата са малко по-големи?

- Да, може би. Все пак не е без значение, че Левски загуби последния си двубой. Може би в бъдеще, ако ЦСКА победи Левски ще се изравним. Но спора за титлата няма как да се реши сега. Има доста мачове и едва в края ще се реши кой ще вземе титлата.

- Но все пак мислиш ли, че срещата с Левски може да е решаваща за шампионата?

- Не, не мисля така. Титлата ще се реши след последните мачове в първенството.

- Искам да те питам още нещо. България и Румъния са в една група в битката за Евро 2008. Какво ще кажеш за ситуацията в групата след равенството ви с Холандия и какво очакваш от мача България – Албания, който ще е тук в София?

- Да, знам. Даже искам да гледам този мач на стадиона. Струва ми се, че ситуацията е добра за Румъния след точката, която взе на Холандия. Да ви кажа иска ми се да видя на Европейското и Румъния и България.

- Значи мислиш, че и двата тима имат шансове за се класират?

- Шансове има, защото разликата в точките между България, Румъния и Холандия не е голяма. Важното е, че в тази група наистина се играе футбол. Много ще се радвам, ако България и Румъния отидат на Европейско, без Холандия.

- Мислиш ли,че срещата между България и Румъния ще е решаваща за крайното класиране и дали Холандия наистина е 100% фаворит в групата?

- Може да е 100% фаворит за медиите, но във футбола е различно. Знаете колко е сложно в момента. И за Холандия и за Англия и за Румъния и за всички… Защо накрая да не се окаже, че фаворитът ще е измежду Румъния и България?