Двама пълни дебютанти ще започнат като титуляри за България в евроквалификацията срещу Хърватия в Загреб. Това са Антон Недялков от Литекс, който ще заеме позицията на ляв бек, както и отлично представящият се в Левски Георги Костадинов.

Завръщането си в националния отбор ще отбележи Живко Миланов, който след повече от 4 години без мачове за "лъвовете", ще играе като титуляр отдясно на българската отбрана. Последният мач на Миланов бе на 6 септември 2011 срещу Швейцария /1:3/, когато той получи червен картон.

На вратата отново ще бъде Божидар Митрев, а централната двойка защитници ще оформят съотборниците в Лудогорец Георги Терзиев и Александър Александров.

Симеон Славчев ще партнира на Георги Костадинов в халфовата линия, а пред тях ще действа Ивелин Попов. По двата фланга ще са Александър Тонев и Тодор Неделев, а в предни позиции ще се надяваме на голове от Димитър Рангелов.

Ето очакванията състав на България: Божидар Митрев, Живко Миланов, Георги Терзиев, Александър Александров, Антон Недялков, Симеон Славчев, Георги Костадинов, Ивелин Попов, Александър Тонев, Тодор Неделев, Димитър Рангелов.

Двубоят е тази вечер от 21.45 часа и можете да го следите с Дарик радио и минута по минута с Gong.bg!

Ивайло Йовчев, специален пратеник на Гонг в Загреб