Три промени ще направи националният селекционер Ивайло Петев за контролата с Македония днес. Двубоят стартира в 20 часа на стадион „Филип ­Втори” в Скопие. Освен на вратарския пост, корекциите ще са и в защитата, научи Гонг.
 
Божидар Митрев ще стартира на вратата на България, вместо героят от Лейрия Владислав Стоянов. В защита Живко Миланов ще действа отдясно, замествайки Страхил Попов, а отляво мача ще започне Васил Божиков. Промяна ще има и при двойката централни бранители – Георги Терзиев вместо Александър Александров ще пратнира на Николай Бодуров.
 
В халфовата линия и нападението нещата си остават същите като в Лейрия при победата над Португалия с 1:0. Капитанът Светослав Дяков и Ивайло Чочев ще бъдат опорни халфове, а пред тях ще действа Ивелин Попов. Михаил Александров и Марселиньо ще атакуват по крилата, съответно отдясно и отляво. Димитър Рангелов отново ще е на върха на атаката за България.
 
Съставът на България: Божидар Митрев – Живко Миланов, Георги Терзиев, Николай Бодуров, Васил Божиков – Светослав Дяков (к), Ивайло Чочев, Михаил Александров, Ивелин Попов, Марселиньо – Димитър Рангелов
 
Ивайло Йовчев - специален пратеник на Дарик радио в Скопие

Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS