„Всеки един мач за националния отбор е много важен от гледна точка на това, че тимът се обиграва. Контролите са едни от редките възможности националите да се събират, да обменят знания и опит от различните клубове, в които играят. Хубаво е това да се случва все по-често”, заяви един от най-опитните футболисти на Левски Станислав Ангелов преди контролата на България с Беларус- Приятелската среща е тази вечер от 17.45 часа на Националния стадион „Васил Левски”.

„Надявам се довечера нашите момчета да победят. Прогнози не давам. Ще се радвам да играем добре и най-вече да е доволен треньора”, каза още Пелето.

Той коментира и шансовете на България да се пребори за място на Европейското първенство през 2016 година във Франция: „Пак ще е трудно. Зависи как ще започнем квалификациите. Предните ги започнахме добре и имахме шансове до последно. Малко вдигнаха очакванията и летвата момчетата и ръководството на националния отбор. Така, че ще имаме по-големи очаквания към националния отбор като фенове!”