Един от опитните в националния тим Станислав Ангелов смята, че предстоящите мачове с Кипър и Грузия са важни, тъй като трябва да изградим стил на игра.

„Трябва да изсмукваме най-доброто от тези мачове. Важно е да се изграждаме като отбор. Имаме шанс да победим в мачовете, но за класиране, още след последния мач казах, че е повече от минимален. Това не трябва да го мислим, след като си направихме нещата по този начин. Трябва да градим някакъв отбор и да покажем себе си, тези мачове са почти без никакво значение”, продължи Ангелов.

Пелето не скри, че е усетил разликата от първа и втора Бундеслига, но сподели, че няма проблеми в клуба си Енерги Котбус. Опитният играч допълни, че не очаква трансфер в друг състав през зимната пауза, когато трансферният прозорец ще бъде отворен.

„Нашите изяви радват или натъжават хората в България, така че за мотивация и дума не може да става. Ние сме представители на една цяла нация”, отбеляза още Станислав Ангелов.

„Трудно е да се усети стилът на Станимир Стоилов. На всеки лагер двама-трима от футболистите се сменят, а и изискванията в клубовете ни са по-различни. Вече не останахме много, които сме работили години с него, знаем изискванията му. Ето заради това, тези мачове са изключително важни. Трябва да свикваме с изискванията и да създадем стил на игра”, завърши Пелето интервюто си за Гонг.