Футболистът на Енерги Котбус Станислав Ангелов заяви след първата тренировка на националите ни преди старта на световните квалификации, че очаква труден мач срещу Черна гора на 6 септември.

„Лесни отбори вече няма. Все още не сме ги разузнавали. Всички мачове са важни, въпреки че кампанията е доста дълга. Имаме на разположение една седмица Пламен Марков да ни разясни играта им. По мое мнение приличат на отбора на Босна. Именно заради това играхме контрола с тях”, заяви Ангелов.

„Обстановката и настроението в отбора е много добро. Що се отнася до премиите тези неща няма да ги обсъждаме с вас. Чакаме да пристигнат още няколко момчета ще тогава ще говорим за тези неща”, допълни Пелето.

„Вече изиграх няколко мача с новия си отбор Лестър. Не се чувствам различно с националния отбор като футболист на Лестър. Като цяло всичко е по старому. Със съотборниците ми в националния отбор все още не сме си говорили нищо. Очакваме довечера да се присъединят към нас Вальо Илиев и Бербатов и може би чак тогава ще разговаряме всички. Като цяло всички са добре. Настроението е едно – да победим. Дано успеем”, коментира от своя страна защитникът Александър Тунчев.