Легендата на Левски Павел Панов ще води младежкият национален отбор до края на годината, научи Гонг. Той ще работи в дует с настоящият наставник на юношеският национален отбор до 19 години Александър Димитров. Младежката формация загуби всякакви шансове за класиране на Европейското първенство догодина и доиграва квалификациите.

Дуетът Панов – Димитров ще е начело на младежкия ни национален отбор в два мача. На 3 септември гостуваме на Естония, а на 9 септември играем с  лидера в групата Дания в Олборг. В момента България е на предпоследното място в групата си с актив от 8 точки, като след нас е единствено аутсайдера Андора.

Павел Панов е отговорник за юношеските отбори в БФС и работи заедно с Димитров по време на Европейското първенство до 19 години в Унгария. Легендарният нападател на Левски от миналото притежава необходимият ПРО-лиценз, докато Димитров няма такъв.

Очаква се в края на годината Изпълкома на БФС да избере постоянен треньор на младежкия ни национален отбор за новите евроквалификации.

Спрягат се имената на Емил Велев, Антони Здравков, Георги Донков и Антон Велков.