Българският футболен съюз предоставя допълнителен шанс за закупуване на пакетен билет, даващ възможност на привържениците да наблюдават домакинските мачове на България през 2019-а година с над 50-процентова отстъпка.

Освен в цялата мрежа на партньорите на централата от Eventim, от днес, 20 март, четворният билет ще бъде достъпен и на касите на Националния стадион "Васил Левски", като опцията Print@Home (за пазаруване онлайн) продължава да бъде актуална.

С нея привържениците ще могат да резервират желаното от тях място на стадиона, а билетът им ще бъде отчетен на входовете, както чрез смарт устройство (мобилен телефон/таблет), така и на хартиен носител.

Пакетният билет важи за домакинските мачове на България срещу Черна гора (22 март), Косово (10 юни), Англия (14 октомври) и Чехия (17 ноември).

Цените на билетите:

Сектори Б и Г – 24 лв. 
Сектор В – 60 лв.
Сектор А – 80 лв.
ВИП 2 категория – 200 лв.
ВИП 1 категория – 600 лв.

Закупувайки пакетен билет, запалянковците също така получават и еднократна отстъпка от 10% в официалния онлайн магазин на националния отбор – www.bfunion.shop.

За целта те трябва да въведат уникалния номер на баркода на билета си в полето „купон за отстъпка“. Закупуването на два билета ВИП 1 категория пък осигурява безплатен пропуск за паркинг на Националния стадион.