Българският национален отбор по футбол отиде, видя Тбилиси и се върна в София с една малка точица в джоба и много горчивина. Ето как изглеждаше преживяването в грузинската столица в снимки.

Още на летището те посреща странната азбука на кавказката страна. Градът се оказва приветлив, а атмосферата наподобява много на тази през 90-те години на миналия век у нас. Наред с красивия център, има и битпазар, на който всеки предлага всякакви стоки, а народът пазарува сред боклуци и бъркотия.

Стадион „Борис Пайчадзе“ е с класи над нашия национален стадион. Личи си както от цялостната визия на съоръжението, така и от съблекалните. Пресконференциите на Ектор Купер и Пламен Марков протичат стандартно и без изненади. Тренировката на нашите преминава при добро настроение.

Но... на другия ден „качествата“ на българските „звезди“ лъсват на показ и с много късмет и Гошо Петков на вратата се добираме до ремито 0:0, което надали ще ни е от особено голяма полза за крайното класиране.

Въпросът е дали изобщо заслужаваме да ходим на световно. Това се питат и огорчените фенове, които посрещнаха „трикольорите“ с яйца и тоалетна хартия. Това е оценката им за представянето в Тбилиси.

Вижте репортажа в снимки ТУК!