Съпругата на българския национал Валери Божинов Алисия бе обрана посред бял ден в столичния квартал "Хладилника", съобщава signal.bg.

Находчив крадец е спукал лявата задна гума на лекия автомобил на фолк фурията, докато тя не е била в колата. При опита си да запали автомобила Алисия вижда, че гумата е спукана и слиза, за да провери, какво се е случило. В този момент от дясната страна на превозното средство крадецът е отваря вратата и е измъква чантата на певицата.

Неприятната случка все пак завършва с щастлив край, след като друг мъж, станал свидетел на видяното, успява да вземе чантата от крадеца и да я върне на Алисия.

„Явно българите сме много изобретателни, особено когато сме много гладни. Спирам колата да свърша някаква работа и когато се качвам виждам, че задната лява гума ми е спукана. Слизам да видя какво става и в този момент някой отваря и ми взима чантата”, обяснява половинката на Божинов.

„Явно някой е видял въпросния мъж и точно след около 10 минути един човек спря с колата си и ми върна чантата. Има и добри хора, аз не мога да повярвам, че човекът ми донесе чантата. Нека хората да знаят, какви неща се случват”, допълни Алисия.