В контролна среща, която се игра на стадион „Васил Левски” България победи с 2:1 Финландия.

През първите 45 минути националният отбор на България създаде едва две опасни положения пред вратата на Енкелман и те станаха след центрирания в наказателното поле на скандинавците.

В 7-та минута Томашич подаде на Димитров, който се опита да намери свои съотборник в наказателното поле на Финландия, но Куивасто изби топката.

Две минути по-късно Георгиев подаде на Бербатов, който се опита да намери Стилиян Петров, но Пасоя изчисти топката в корнер.

В 10-та минута бе първото опасно положение пред вратата на гостите, като Венков центрира в наказателното поле на Финландия, след което Благой Георгиев засече топката с глава, но тя мина над напречната греда.

Четири минути по-късно Колка отправи хубав удар по посока на вратата на България, но Иванков улови топката без проблеми.

В 21-та минута Тунчев не успя да играе с топката, след което Миланов задържа в наказателното поле Йохансон и съдията даде дузпа за Финландия. Минута по-късно Литманен бе точен от бялата точка за 0:1.

В 25-та минута Йохансон центрира опасно в наказателното поле на България, но Томашич изби топката в ъглов удар. Дванайсет минути по-късно Йохансон стреля силно, но топката излезе в аут.

В 38-та минута Мартин Петров центрира в наказателното поле на Финландия, където Бербатов отправи опасен удар с глава, но Енкелман успя да улови топката.

След почивката старши треньорът Пламен Марков предприе първата си смяна. На мястото на Живко Миланов в игра се появи Здравко Лазаров. Футболистът на Шинник получи пас от Благой Георгиев, след това прехвърли вратаря Енкелман и изравни резултата - 1:1.

В 59-та минута Мартин Петров подаде хубаво в наказателното поле на Финландия на Стилиян Петров, който стреля веднага, но топката излезе в аут.

Минута по-късно Мартин Петров надбяга финландски защитник, след което нахлу в наказателното поле на гостите и стреля, но неточно в аут.

В 61-та минута Стилиян чукна топката към Мартин Петров, който стреля опасно, но Енкелман изби топката в ъглов удар.

Пет минути по-късно Лазаров стреля отдалеч, но топката излезе в аут.

В 90-та минута след центриране от ъглов удар настъпи разбъркване в наказателното поле на Финландия, след което Тунчев подаде на Станислав Генчев, който отбеляза победния гол в мача.