Защитникът на България Николай Бодуров заяви след равенството срещу Косово, че спечелената точка е много важна. Той подчерта, че представянето на отбора е крайно незадоволително.

„Много тежък мач. Точката е успех за нас. Показахме битка. Представянето ни е крайно незадоволитено“, коментира Бодуров.

„Показахме битка, което е радостно. Много важна точка спечелихме“, добави защитникът.  

„Не знам какво му липсва на отбора. Създадохме изключително малко голови положения“, продължи той.

„Трябва да вкарваме голове, ако искаме да взимаме три точки. Те атакуваха 90 минути и ни беше много тежко. Не успяхме да задържим топката и не успяхме да създадем нищо опасно. Ние искахме да спечелим мача. При 1:1 имаше импулс в тяхната игра и те се вдигнаха. За нас в този момент бе важно да запазим точка“, каза още Николай Бодуров.

„Получих болки, същите като след мача срещу Левски. Стиснах зъби и продължих.”

„В тези 90 минути сигурно имаше 80 атаки. Спечелихме точка, може би и Господ ни я даде, защото показахме характер и мъжество. Изключителни агресивни бяха Косово. В единоборство влизаха с по двама човека. Емоционална публика за първия им мач. Не очаквахме такова нещо.”

„На полувремето си говорехме да убием темпото при 0:1 за нас и да решим мача с втори гол.”

„Нормално ни беше настроението. В не най-точното време излязоха такива публикации. Все пак сме в България. Тук излизаме да играем за България, това го казах и пред останалите. Трябва да се дава над 100 процента.”

„Според мен в Прищина много отбори ще имат проблеми. Дори и Англия. Косово разполага с прилични футболисти, показаха го. Ще видим накрая как ще са точките. Дано днешната ни помогне.”

„Ако бяхме издържали малко по-дълго, щяхме да убием техния ентусиазъм. За жалост не се получи. Срещу Черна гора доста повече тичахме. Играхме далеч от нашата врата. Днес не опираше до физически сили. Опира до самочувствието. Виждате другите отбори как играят – със задържане на топката. Нямам обяснение защо ни липсва самочувствие. Срещу Черна гора през първото полувреме се получи. Вече 3-4 мача нямаме победа, но самочувствието или го имаш, или го нямаш. Трябва повече да си вярваме.”

„Минчев и Антов са радващи. Трябва да работят, да не се главозамаят, да не се почувстват звезди. Понякога медиите в България те правят звезда от нищо.”

„Трябва да победим в следващите си домакинства, както и навън да печелим не по 1, а по три точки.”