Стражът на националния отбор по футбол Николай Михайлов призна, че е готов да се пребори за титулярното място в националния отбор, при евентуално отказване на Димитър Иванков.

„Радвам се, че пазих добре и че победихме, радостни сме за Бербатов, доста опасен отбор бе и Малта, особено през първото полувреме”, коментира Михайлов след победата с 4:1 в контролата срещу малтийците.

„Направихме леки грешки, но се радвам, че победихме. Това е последен мач, всеки почва да мисли за мачовете от първенствата си. За това може би имаше и известна липса на концентрация”, добави той.

„Чувствам се готов за мястото си в националния отбор, нека пази, който е най-добър”, отговори Ники Михайлов на въпрос, дали е готов за отговорността да наследи Димитър Иванков, който призна, че слага край на кариерата си за представителния тим на България.

Чавдар Янков също коментира успеха с 4:1 на Малта:

Трудна победа, изпуснахме доста положения през първото полувреме. Не мога да кажа, че ни бе пречупен ентусиазма, може би не излязохме толкова мотивирани за този мач. Не подценявам Малта, но срещу по качествен съперник, че бихме се представили по-различно.

Дано да играем повече контроли и да се сработваме. Надяваме се да успеем да класираме след следващите квалификации.