„От двубоя ни с Англия не може да се очаква да бием на 100 %”, заяви Николай Михайлов, който най-вероятно ще изведе съотборниците си с капитанската лента срещу поданиците на Кралицата на 11-и септември в София. „За нас е важно да играем добре и да зарадваме публиката и треньора си. Не вярвам да има напрежение в съотборниците ми от срещата им с англичаните. Естествено е да има разлика между Премиършип и А и Б група, но това е разликата между Англия и България. Нормално е”, допълни стражът на холандският Твенте.

„Чака ни доста тежък мач. Всички трябва да сме концентрирани максимално за него, защото много добре знаем с какви футболисти разполага Англия. Имаме достатъчно време да се запознаем с тях тази седмица и да се подготвим на 100 % за мача”, каза вратарят.

На въпрос дали победата в двубоя с Англия не е задължителна след домакинската загуба от Черна гора с 1:2 в първия ни мач от евроквалификации в София, Михайлов отговори утвърдително: „Тя беше задължителна и в предишния мач. Ние във всеки мач играем за победа”.

„Надявам се липсата на Ивелин Попов и Валери Божинов да не се усети. Сигурен съм, че новите футболисти, които е повикал треньорът са много добри. Надявам се през тази седмица, в която сме заедно да се сплотим, да излезем срещу Англия ръка за ръка и да направим добър резултат”, завърши Николай Михайлов.