Хора от щаба на Рафаел Бенитес ще гледат утрешната квалификация между Португалия и България, призна пред Гонг капитанът на младежите Ники Михайлов.

Юношата на Левски има договор с „червените” от „Анфийлд” и е обект на наблюдение от страна на Ливърпул.

„Те всеки път гледат мачовете на младежите. Сега отново ще ни наблюдават. Тези неща ги знаят моите мениджъри. Сигурно и от други отбори ще гледат мача, но аз не искам да говоря, защото като кажа една дума и всичко се изопачава”, заяви за Гонг талантливият вратар.

„Има атмосфера в младежкия национален отбор. Има много нови футболисти, треньорът е нов. Очаквам тежък двубой, знаете с какви футболисти разполага Португалия. Повечето от тях сме ги гледали по телевизията. Сигурно ще играем малко по-затворено, дано да направим добър мач”, пожела си Михайлов-младши.

„Имам притеснения като преди всеки мач. Има предстартова треска, но вече съм свикнал. Мисля, че съм в добра форма. Тренирам сериозно, играя за втория отбор на Твенте. Най-важното е, че съм жив и здрав”, допълни Ники Михайлов.

„След месец Лъчо Танев ще ходи в Англия, за да види, какво става с прословутата виза. Не мога да коментирам повече, а и не искам да го правя. Дори и да не се върна в Ливърпул, няма проблем”, продължи младежкият национал.

„Агентите ми ще преценяват, кое е най-доброто за мен”, завърши по темата Николай Михайлов.

Вратарят дели стая с Наско Курдов в младежкия отбор. Михайлов е на мнение, че нападателят на Байер Леверкузен е тръгнал по стъпките на Димитър Бербатов.

„Не гледам в перспектива. Мисля само за това, кога ще започна да играя в мъжкия футбол. Разбира се искам след време да играя и за националния отбор. Капитанската лента, никога не ми е била цел. Така се случва просто треньорите решават. Аз искам да съм основна фигура в отбора си и са бъда лидер”, заяви още стражът.

Михайлов се върна и към времето, когато беше част от Левски. „Благодарен съм много на Наско и Мъри. Стоилов е най-добрият български треньор. Той ми помогна много за да стана професионалист”, похвали бившите си шефове вратарят на Твенте.

Михайлов потвърди, че има връзка с фолкдивата Никол. Русата фурия излиза от известно време с Ники Михайлов.

„Да, вярно е. Излизаме от един месец. Тя е доста приятно момиче. Запознахме се, когато бях в България на предишния лагер-сбор на младежите. Тя е доста по-голяма от мен и разсъждава много добре. Не сме в много напреднал стадии, а аз искам да мисля в този момент само за футбол”, разтвори за кратко врата на личния си живот синът на Боби Михайлов.