Младежкият национал Николай Михайлов потвърди пред Гонг, че испанските елитни отбори Еспаньол и Севиля следят неговото развитие.

„Вие сигурно знаете, че два-три отбора от Испания ме следят. Еспаньол и Севиля са сред тях, а има и още един клуб, но това си е работа на Лъчо Танев. Както казах в едно интервю за вас преди време, само Господ знае, какво ще се получи”, заяви вратарят на холандския Твенте.

Преди време Гонг първи съобщи за интереса от страна на Еспаньол и Севиля към българския вратар.

„Не знам дали ще дебютирам за Твенте, защото политиката на клуба е доста странна. Титулярния вратар е на 37, но още е мотивиран да играе. Ако остана в Холандия, от лятото ще почна да се боря наравно с него и ако сме на едно ниво, ще пазя аз. Така ми каза треньорът на Твенте, а от другите треньори в клуба чувам, че съм по-добър от титулярния вратар”, допълни футболистът, който е собственост на Ливърпул.

Николай Михайлов продължава да се надява, че от следващия сезон може да се върне на „Анфийлд”.

„Познавам всички момчета от младежкия отбор и смея да твърдя, че са много добри футболисти. Трябва по-опитните играчи да помогнем на новия треньор. Чувал съм хубави неща за него. Знам, че е голям професионалист, спокоен и учтив човек. Ние нямаме шансове и ще гледаме Европейското по телевизията, но трябва да изиграем добре оставащите мачове, защото защитаваме България”, заяви Ники Михайлов.

Младият вратар коментира и присъствието на Асен Букарев в треньорския щаб на младежите. „Много се радвам. Асен е един много добър човек. В Левски дори бяхме заедно в една стая по лагерите. Радвам се, че е тук и ще работим заедно”, завърши юношата на Левски.