„Дошли сме тук само и единствено за трите точки”, заяви вратарят на България Николай Михайлов на пресконференцията преди евроквалификацията ни срещу Норвегия. Двубоят е в понеделник от 21,45 часа на стадион „Улеваал” в Осло.

„Гледахме няколко мача на Норвегия, запознати сме добре със силните и слабите страни на отбора. Като индивидуалности не познавам никой от играчите на Норвегия. Очаквам тежък мач, с битка по-целия терен”, добави стражът на турския Мерсин.

„Концентрирахме се върху играта на Джошуа Кинг. Надявам се, че в защита ще се справим по най-добрия начин и той няма да има възможности за гол”, категоричен бе Ники.

„Чувствам се добре – физически и психически. Щом са ме повикали, значи съм готов да пазя. Дали съм напълно готов – ще видим на мача утре. Подготтвили сме се за всякакъв вид статични положения. Ако изпълним на 100 % тактическите указания ще спечелим трите точки ”, каза още Михайлов

„Всички сме разочаровани от мача с Хърватия, че не изпълнихме нашата цел. Всички в отбора сме се вдигнали. Надявам се да направим един добър мач”, завърши националният вратар.

Ивайло Йовчев, специален пратеник на Дарик радио в Осло