Има един отбор в Африка, чието прозвище е неукротимите лъвове - Камерун. Има един отбор в Европа, който може да бъде наречен непредвидимите лъвове – България. Нашите са един от най-трудно уловимите за прогнози тимове на Стария континент. Може би заедно с Израел. Когато мислиш, че ще бъдат разбити, те хвърлят бомба. Когато смяташ, че ще спечелят разгромно, те се мъчат.

Познавайки добре тази характеристика на българите, можем да очакваме на пръв поглед неочакваното. Например, да измъкнем добър резултат на „Амстердам Арина”. Пената иска победа, но хиксът е по-резонен. А и холандците имат стил на игра, който е удобен за нашите. Те винаги атакуват, но често го правят сляпо и забравят за защитата. Такъв им е манталитетът. А с остри футболисти за контри, каквито имаме, това е добър знак. Ако обаче на оранжевите им тръгне играта, могат и да ни качат на черешата.

Да, твърде възможно е да постигнем равенство в Ниската земя, но е твърде възможно да треперим 4 дни по-късно у дома срещу Люксембург. И да постигнем измъчена победа. Просто такъв е стилът на България и начинът ни на мислене. Ние сме непредвидимите лъвове.