Спортно техническият директор на националните отбори Наско Сираков заяви, че загубата с 0:2 от Италия е най-нормалното нещо.

„Няма голямо разочарование. Случи се най-нормалното нещо, което се очакваше. Да победиш Италия в Торино щеше да е голяма изненада, а когато подхождаш толкова плахо през първото полувреме е нормално, че и шансът ще ти обърне гръб. Целият отбор игра зле в защита”, коментира Сираков.

„Това позволи на Италия много лесно да стигне до два гола. Моментът, когато можеха да се обърнат нещата бе положението на Стилиян, когато за мен имаше чист гол и нещата може би щяха да отидат в друга посока”, добави спортно техническият директор на националните отбори.

„Това, че нямахме шанс в определени моменти също оказват своята воля. За мен е важно аз какво съм видял и какви изводи ще направя за този мач. Станимир Стоилов си върши добре работа и мисля, че няма нужда да заставаме зад него”, каза още Сираков.

„Станислав Манолев има самочувствие, но не е подплатено с игра. Той е млад играч и разбирам да има колебания в играта му. Той не подхожда с голямо самочувствие, но в определени ситуации не подхожда правилно. Надявам се в ПСВ да напредва с играта си”, завърши Наско Сираков.