Отговорникът за националните отбор Наско Сираков заяви след загубата от Англия с 0:4, че ако не победим Черна гора във вторник, всичко отива на кино.

„При 4:0 е тежко да се коментира. Този резултат е нереален при това, което показахме до 75-та минута. Можеше да има друг резултат. Аз започвам да се отчайвам от реакцията на тези футболисти, когато губят. Това се отразява на тях, на отбора като цяло и на народа”, сподели Сираков.

„Не може да се нарушава така тактическата постройка на отбора. Не мога да вляза аз, за да вкарвам тези голове. Отборът играе и създава положения, но явно липсва индивидуална класа да се реализират тези положения. Хубаво изпуснал си, но не може по такъв елементарен начин да позволиш това, което си градил 70 минути да рухне. Добре изпускал си, но да загубиш с 0:2 можеш да останеш доволен от показаното”, добави отговорникът за националните отбор.

„Задължително трябва да спечелим следващия мач срещу Черна гора. Ако не спечелим във вторник, всичко отива на кино. Направихме всичко възможно да направим живота на Англия лек. Изключително елементарен първи гол, който допускаме за пореден път толкова рано. Вината си е в нас”, каза още Наско Сираков.