„Шансовете ни срещу Англия са 90 на 10 в наша полза!”, смело заяви нападателят на младежкия национален отбор Атанас Курдов. „Смятам, че срещу Англия ще излезем безкрайно мотивирани - всички до един, и се надявам да победим”, добави юношата на Левски.

Днес националният селекционер Александър Станков събра своите възпитаници на лагер преди решителната евроквалификация с Англия. Двубоят е на 11-и септември от 19 часа на стадион „Българска армия” в София.

„Англичаните имат добри футболисти, които играят във Висшата лига, но нашите не са по-лоши. И те са с два крака и ние сме с два крака! Каквото стане”, каза философски Курдов.

„Дори и да не спечелим във вторник шансовете остават до последния двубой. Ще се борим докрай за името на България”, убеден е нападателят. „Валери Божинов и Ивелин Попов ще ни липсват много. Двамата са футболисти с много достойнства – не случайно Божинов е в Манчестър Сити, а Попов в мъжкия национален отбор. С тях шансовете ни за победа щяха да бъдат още по-големи”, сподели футболиста.

„В Гърция направихме един много добър мач. Всички играхме на високо ниво и заслужено победихме.”, завърши нападателят на Байер, визирайки победата с 4:1 над южните ни съседи в контрола преди две седмици.