Националите на България заминаха преди обяд за Малта, където в сряда вечерта играят контрола с домакините. На летище София те бяха изпратени само от един единствен фен.

Привърженикът на Левски Николай Левов, известен и с прякора си „Алелеблю” повдигна настроението на играчите като изпращайки ги той ги и забавляваше със своите способности да имитира футболни хора.

Левов бе с грейка на Левски и малко притеснен поиска автограф от супер звездата на националния тим Димитър Бербатов. Митко първоначално го изгледа недоверчиво, но после се съгласи да му даде автограф. Остана обаче учуден, че фена няма негова снимка, която да подпише. Веднага му бе обяснено, че в тетрадката си Левов има снимки само на играчи на Левски. Въпреки това Бербатов сложи ценния си автограф в тетрадката.

Докато се чекираха играчите се забавляваха с имитациите на „Алелеблю”-то , който като видя, че му обръщат голямо внимание, показа всичките си умения. Най- добре Левов имитираше сегашния треньор на ЦСКА Любослав Пенев, което предизвика неистов смях у футболистите. Само Иван Стоянов бе по- сдържан, като все пак той бе и единствения футболист на „червените” в националния тим.

Преди време Николай Левов бе успял да се вмъкне на Общото събрание на ПФК Левски, но го усетиха, че няма акции и го изгониха от залата.