Футболистите на Левски, близнаците Борислав и Радослав Цоневи не попаднаха в селекцията на Александър Димитров за контролната среща на юношеската ни национална формация до 19 години срещу Македония.

Двубоят е утре от 14.00 часа и ще се играе на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград. Срещата е част от подготовката на нашите юношески национали в тази възраст за Екстра-елит квалификациите.

Наставникът Александър Димитров и футболистите му пристигат утре в Благоевград. В тази възраст са, роденият в Благоевград вратар на Черно море Георги Китанов, халфът на Левски Мики Орачев, който е юноша на Пирин, и нападателят на Литекс Кирил Десподов, който е родом от Кресна. С повиквателни са и играещите в Италия Антонио Вутов от Удинезе и Георг Василев от Парма.

Юношеският национален отбор в тази възраст вече  е играл веднъж с връстниците си от Македония. През август 2011 година нашите момчета загубиха с 1:2. В последствие - през февруари 2012, възпитаниците на Александър Димитров играха на стадион „Христо Ботев“ две срещи с Испания, в които нашите момчета постигнаха престижни резултати 0:0 и 0:1 срещу един от най-силните отбори в тази възраст в света.

Срещата ще се ръководи от младия елитен рефер от Симитли Стефан Апостолов.