Футболистите на националния отбор на България са отпразнували равенство 2:2 при гостуването на дебютанта на футболната сцена Черна гора с тур из нощните заведения в Подгорица, твърди месният вестник „Vjesti”.

Изданието прави сравнение между начина, по който са приели хикса играчите на двата отбора – лъвовете са се забавлявали, докато черногорците не са могли да заспят от яд за изпуснатата победи при първия си официален мач.

„Не сме спали, малко са тези, които можаха да спят”, разкрива каква е била ситуацията в лагера на домакините защитникът Йован Танасиевич.

Нервите на капитана на Черна гора Мирко Вучинич не са издържали и той е вдигнал сериозен скандал след мача на Игор Бурзанович, за начина, по който е играл в последните десет минути.

„Неговата невроза беше страшна и не можах да я разбера. След това проведохме кратък разговор и изгладихме отношенията си”, признава Бурзанович.

България се добра до хикса в Подгорица в последните секунди на мача, след като Благой Георгиев бе фаулиран пред наказателното поле и сам отбеляза от прекия свободен удар.