Най-накрая! Намери се виновник за състоянието на младежкия национален отбор. И той е колкото очакван, толкова и неочакван. Неочакван на фона на резултатите на тази формация в последните години. Журналистите се оказаха изкупителната жертва за загубата от Израел снощи. Една дълбоко премълчавана истина бе извадена на бял свят вчера. Браво на Иван Колев, че дръпна завесата. Защото винаги трябва да си казваме нещата в очите.

В общи линии специалистът обвини всичко живо в саботаж срещу националния отбор, като тактично пропусна себе си. Вратарят Иван Караджов направил три фатални грешки и те довели до загубата. Ами, г-н Колев, нали Вие сте го извикали. Не трябваше ли да го защитите? Защото този път голът е във Вашата врата. А то си е направо автогол. Няколко пъти Ви попитахме защо в състава не е вратарят на Сиена Мишо Иванов. Отговорът бе комичен: „Изпратил ми е само един диск с играта си”. Ами ако ще си подбираме играчите с видеозаписи няма как да бием не Израел, ами и Фарьорските острови. Все пак Италия не е много далеч, а благодарение на нискотарифните авиокомпании и пътят не е толкова скъп.

Ама какво да говорим за Италия. То юношите до 18 години играха пред носа на г-н Колев ама нещо не му бяха интересни. Въпреки че някои от тях скоро ще почукат на вратата на младежкият национален отбор.

В общи линии на никой май не му пука за младежите. За какво му беше на президента на БФС Боби Михайлов да идва на „Герена”, за да ги гледа. Той тоя мач вече го е гледал. Както и директорът на националните отбори Наско Сираков. А и мачът все пак го даваха по телевизията.

Отпаднахме от квалификациите за пореден път. Ще правим отбор за следващите. Отново по дискове и по препоръки. Абе, пак ще продължим с експериментите.