Съпругата на бившия капитан на България Ивелин Попов – Елена Паришева направи интересен коментар в социалните мрежи. Бившата фолкдива намекна дали Попов ще се завърне в националния отбор.

Напоследък усилено се заговори, че футболистът може да се завърне в националната гарнитура за решителните баражи за класиране на Евро 2020. Самият селекционер на България Георги Дерменджиев също призна, че ще води разговори с Ивелин Попов.

Ето какво обаче написа Елена Паришева във „Фейсбук”:

„Преди време ми попадна издание с любопитното за мен заглавие-"България обича героите си мъртви"!!!!Интересно заглавие,описващо една тъжна за мен национална действителност ,в която -уви,не притежаваме минимално чувство за уважение,всякаква липса на реална гледна точка,изхождайки винаги от собствените си комплекси и нежелание да признаем успехите на някой друг, освен нашите, на някой от фамилията ни, а още по-малко на някой от "непослушните"!Вече 10 год съм с един то тях-"непослушните","неудобните",един от онези смелите за своето време,без страх да се изправи срещу всички,именно защото е добър и талантлив ,и знае,че трябва да благодари, и е зависим единствено и само от себе сиСега..когато на 33 се постараха да го откажат от националната кауза,защото е "стар","некадърен","чалгар",се чудя как ли ще им подейства това че в Чужда държава е Капитан,и че чуждите "специалисти" го поставят за пореден път в "Идеалния отбор на кръга"Но..те нищо не разбират...!!!!За финал ,може би ако аз трябва да добавя нещо към заглавието на изданието ,което всъщност провокира поста ми е -"България обича Послушковците"....Успех на квалификации 2020..а ние ще си доизживяваме тук..с неразбирачите. В Русия съм…”