Защитникът на Борнемут и Унгария – Милош Керкез, говори на пресконференцията преди европейската квалификация срещу България на Националния стадион „Васил Левски“ в четвъртък от 19:00 часа. Срещата ще се играе пред празни трибуни.

Бранителят сподели, че ситуацията с неяснотата къде е щял да се проведе двубоят не е повлиял на футболистите, които са готови да играят, където е нужно, за да спечелят.

„Не сме притеснени от състоянието на тревата. Може спокойно да се играе футболен мач. Утре излизаме и искаме да победим. Добре съм, отпочинах си, така че съм готов да играя“.

Снимки: Startphoto.bg
15 снимки

„По никакъв начин ситуацията с локацията на мача не ни повлия. Ние сме абсолютно готови за срещата. Събрахме се, тренирахме, анализирахме, готови сме за двубоя да го изиграем по най-добрия възможен начин и да победим“.

„Да, видяхме унгарски фенове в София, когато кацнахме, макар че е няма да могат да наблюдават мача на трибуните. Те са тук да ни подкрепят и ще се опитаме да спечелим мача заради тях“.

„Не, не съм изпадал в подобна ситуация, но пак казвам - готови сме да изиграем този мач, където се налага“, заяви Керкез.