Бившият треньор на Славия Златомир Загорчич коментира загубата на България с 1:2 от Черна гора в Подгорица. Той сподели мнението си и за играта на отбора.

„България нямаше късмет в срещата с Черна гора. И срещу Сърбия, и срещу Черна гора, футболистите на Младен Кръстаич показаха добра игра. За съжаление не успяха да спечелят нито един от двата мача. Младите футболисти дадоха всичко от себе си, но не успяха да победят. Надявам се в следващите мачове да се надигнат и да се подобрят и като игра и като резултати. Това мисля, че е напълно възможно да се случи, коментира той пред „Мач Телеграф”.

„Това дали Кръстаич трябва да продължи да води отбора, не мога да го коментирам. Не е приятно, когато се сменят треньорите след някакви слаби резултати. Това, което показаха футболисти, не беше слаба продукция. Това са играчите на България и аз не мога да кажа нито една лоша дума. Не знам дали отбора върви напред и нагоре, защото липсват резултатите. Въпросът е какво може да се направи от тук нататък. Този въпрос е към шефовете”, каза още специалистът.