Сръбската звезда Душан Влахович влезе като резерва срещу България и имаше една чудесна възможност да се разпише. Но вратарят на "лъвовете" Даниел Наумов не позволи това да се случи и Европейската квaлификация на стадиона в Лесковац завърши 2:2.

Влахович със сигурност внесе енергия в играта на селекцията на Пикси Стойкович, а след края на мача заяви пред журналистите, че самото класиране не е достатъчно.

"Имаме много качествен тим и със сигурност можехме да решим това по-рано. В крайна сметка най-важното е, че се класирахме за Европейското първенство и трябва да превърнем това в навик, както казва нашият капитан Дуче Тадич. Не само да отидем на Европейското, но и да бъдем отбор, който другите виждат като опасен съперник, заяви Влахович. Имаме сериозен селекционер, по-възрастни играчи, които имат сериозни кариери и играят от доста време заедно, гледаме да вземем максимално много от тях" .

"Не знам какво стана в началото на второто полувреме, в този момент загрявах, за да вляза в игра. Футболът е странна игра, направиха две контри, вкараха два гола, бяха много ефективни. Поздравявам ги за добрата игра".

След това го попитаха дали е имало притеснение, когато резултатът стана 2:1 за България. "Не, когато допуснахме втория гол, понеже играя напред, бях с лице към целия терен. Видях лицата на момчетата и как веднага започнахме да се аплодираме, да си казваме, че е време да покажем кои сме. И знаехме, че сега е моментът да излезем от ситуацията. Дори не знаехме какъв е резултатът в мача между Унгария и Черна гора, а и някой да е казал, аз не обърнах внимание", завърши Влахович./ БТА