„Първо, искам да благодаря, но не го спрях само аз, а всички мои съотборници. Благодаря на моите колеги, които ако не бяха, нямаше да се случи това нещо“, заяви вратарят на националния ни тим Владислав Стоянов при завръщането на състава от Португалия и при поздравленията, че е спрял Кристиано Роналдо и компания.

„Извадих доста положения наистина, но и още толкова ми помогнаха колегите на терена, така че всички заслужаваме адмирации. Не само аз, а всички в отбора сме много щастливи“, коментира още Стоянов, а на въпрос за закачката с Роналдо по време на двубоя, заяви:

„То няма закачка. Просто вчера наистина имах ден и извадих всичко, което можеше. В един момента просто Кристиано каза, че съм късметлия. Аз му отговорих, че това е моят ден, а той се закани да вкара, но за наш късмет не успя.“

„Не съм си мислил, че ще се пречупим, защото извън първите 5-10 минути отборът стоя добре на терена. Всеки помагаше на другия и имаше колектив. Бях убеден особено след 60-ата минута, че няма да загубим“, заяви още Владо Стоянов и пак сподели, че смята този мач за един от личния си Топ 3 в кариерата:

„В Топ 3 на мачовете ми е. Имам и други мачове, които съм носил отбора на гърба си, но този е наистина в Топ 3.“

„На този етап имам договор с Лудогорец, така че какво ще се случи през лятото или следващото изобщо не мисля. Смятам, че имаме право да изживеем този прекрасен момент, защото не всеки ден се бие Португалия“, коментира още Владислав Стоянов и разкри, че е получил поздравления и от президента на футболния съюз Борислав Михайлов.

„Да, той ме поздрави и каза, че е било страхотен мач, за което му благодаря. И той беше доста щастлив, че успяхме да победим. Мисля, че победата ни носи малко самочувствие, което в последно време сме загубили и и малко увереност в нашите сили и естествено малко радост за изстрадалия български фен“, завърши Владо Стоянов.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS