Президентът на Славия и член на изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Венцеслав Стефанов коментира очакванията си от новия селекционер на националния отбор по футбол Ясен Петров.

 „Нека видим националния отбор под ръководството на Ясен Петров в един-два мача и тогава да говорим. Смятам, че този човек има потенциал. Нека видим какво ще стане. Знаете приказката, че всеки редник носи в мешката си маршалски жезъл. Българите сме царе на отрицанието! Ако има как, ще оплюем всички“, заяви Венци Стефанов през Спортал.

Lap.bg
15 снимки

„Сърбите са много различни от нас, те са шовинисти, държат на приятелството. Колкото сърби са били в Славия, не съм чул някой от тях да каже за друг сърбин, че е лош футболист. Само викат: „Кой? Този ли? Ооо, супер! Супер! Първа лига“. Много е верен вицът, че до българския казан в Ада няма дявол, защото който тръгне да излиза от казана, другите го хващат за краката и го дърпат надолу. Нека дадем малко време на Ясен Петров“, продължи босът на Славия.

Стефанов отново „захапа“ и Божидар Краев, който не беше повикан в състава за предстоящите световни квалификации срещу Швейцария, Италия и Северна Ирландия.  

„Божидар Краев ми се струва нахално момче, на всичко отгоре - средняк. Ако е много добър, ще играе в клуба си. Добре че там е по-топло времето, иначе щеше да хване дискова херния“, каза още Стефанов.