Националът на България Валентин Антов чака с нетърпение мача със Северна Ирландия от Лигата на нациите. Дефанзивният футболист сподели своите очаквания за предстоящия сблъсък.

"Доста заредени сме. Надявам се, че ще покажем добра игра. Бяхме близо до победата, но не успяхме да я постигнем в миналия мач. Излизаме утре да направим едно добро представяне и да се поздравим с една хубава победа", заяви той.

"Смесени са чувствата от мача с Беларус. Показахме добра игра, особено през първата част. Не успяхме да реализираме, но от друга страна, не се представихме лошо, но винаги може да бъде и по-добре. Различно е, когато смениш националния с клубния отбор своята позиция, но съм готов да дам 100 процента от себе си, където реши треньорът да ме използва. Ще помогна на отбора, с каквото мога", добави националът на България.

"Интензитетът на мача очаквам да е по-висок, отколкото с Беларус. Това е подготвен отбор, трябва да отговорим със същото. Не смятам, че отстъпваме по качества. Ролята на феновете е много голяма. Всеки би казал, че това помага много на терена. Надявам се да успеем да зарадваме феновете", завърши Валентин Антон.